Design Kollektionen

Ved at kombinere naturlig præserveret mos og planter med metal rammer har Alain Gilles og Greenmood udviklet et produktsortiment af høj kvalitet ideelt til sofistikerede virksomhedsmiljøer. Bringer naturens ro ind i dit interiør. 

Om kollektionen

 Skaber inspirerende arbejdsmiljøer

Skaber inspirerende
arbejdsmiljøer

Kollektionen udarbejdet af Alain Gilles er baseret på at bringe naturens pragt ind i kommercielle rum og forbinde travle fagfolk og deres kunder med fordelene ved præserverede planter. Hvert produkt i samlingen fungerer ikke kun som naturlig lydabsorbering, men hjælper også med at reducere stress og fremme det generelle velvære. Et velvære som vi normalt finder, når vi går ud i naturen.

Absorberer lyd og beroliger sindet

Hemmeligheden bag en afbalanceret virksomhedsindretning er ikke kun, hvordan det ser ud og fungerer, men også hvordan akustikken er. Støjforurening på arbejdspladser resulterer i dårlig koncentration, mindre samarbejde, øget stress og ubehag. Løsningen er at reducere denne omgivelsesstøj til gavn for ledelse, medarbejdere og besøgende kunder og klienter. Vores produkter hos Greenmood er specielt designet til at absorbere lyd – på den naturlige måde. Alle produkter er lavet af præserveret mos med akustiske fordele som hovedfokus. 

Absorberer lyd og beroliger sindet
Contact us