Arkitektonisk inspireret, blødgjort af nature

Arkitektonisk inspireret,
blødgjort af nature

Perspective Line er skrå kasser, der kan fastgøres til indvendige vægge. Kasserne ændrer form og tone afhængigt af den vinkel, hvorfra de ses.

Inspireret af de arkitektoniske detaljer, der findes på modernistiske og brutalistiske bygningsfacader, giver de mosdækkede kasser en mulighed for at forme et indre rum på en helt særlig og unik måde.


Definer dine
egne designrytmer

Hver Perspective Line boks er lavet af pulverlakeret aluminium og kan indeholde alle former af præserveret mos eller løvsammensætning. De kan arrangeres sammen lodret eller vandret - eller en kombination af de to - og formes til enhver form for mønsterdannelse.

Kasserne er perfekte, hvis du leder efter noget unikt til forretningslobbyer, gange, åbne kontorer og andre store indvendige rum.

Ekstreme lyde indenfor dæmpes af den præserverede mos, som er naturligt lydabsorberende. Disse mosdækkede kasser ser ikke kun godt ud, men reducerer også lyde, hjælper med at slappe af og øger velværet.


  

Definer dine  egne designrytmer
Dimensioner

 -

Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten -
Corten
Guld  -
Guld
Mat Sort  -
Mat Sort
Mat Hvid -
Mat Hvid

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green  -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)  -
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)  -
Pudemos (Ball Moss)
Forest -
Forest

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Ændrer udtryk og   absorberer lyd

Ændrer udtryk og
absorberer lyd

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.Contact us