Pillar


Buede akustiske elementer, der tilføjer ekstra volumen til dine vægge

Beroliger virksomhedsmiljøer

Beroliger virksomhedsmiljøer

Pillar er designet til at give et tredimensionelt naturelement til en indvendig væg. Dækket med mos eller løv skaber de enkle moduler ekstra volumen og interesse for, hvad der ellers kan være en ubeskrevet væg.

Modulerne, der er lavet af pulverlakeret aluminium, kan fastgøres vandret eller lodret for at definere et rum eller som unikke grafiske dekorative mønstre. Et par søjler brugt sammen kan også hjælpe med at definere et bestemt hjørne i et rum.


Tilføjer unikhed til interiør

Pillar er perfekt til virksomhedsmiljøer, hvor der ønskes en mere naturlig og blød atmosfære. De kan bruges i store lobbyer, gange, åbne kontorer, venteværelser og udstillingsområder.

Mosset hjælper med at skabe en glidende overgang mellem modulerne og hjælper også med at reducere omgivende lyde i arbejdsmiljøet takket være dets akustiske egenskaber.

De buede mosdækkede Pillars kan kombineres med Angled Pillar-moduler for at skabe en visuelt tiltalende og interessant væg til velvære. 


Tilføjer unikhed til interiør
Dimensioner

 -

 -

Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten -
Corten
Guld  -
Guld
Mat Sort  -
Mat Sort
Mat Hvid -
Mat Hvid

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)  -
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)  -
Pudemos (Ball Moss)

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Når der er behov for en blødere atmosfære

Når der er behov for en blødere atmosfære

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.Contact us