Specialdesignede Løsninger

Uanset hvad du ønsker, så skaber og rådgiver vi dig til de bedste løsninger, fra reduktion af omgivelsesstøj til æstetik indendørs. Vores forskellige typer af naturligt præserveret mos og planter giver en stor alsidighed, som giver uendelige muligheder for kreative interørdesigns, der opfylder alle dine ønsker.  

Går længere

Om Specialdesign

100% håndlavet  produktion

100% håndlavet
produktion

Vi designer og leverer alle strukturelle og naturlige elementer, du har brug for, for at reducere lydniveauet og øge den visuelle appel af dit interiør. Takket være deres unikke økologiske proces er alt vores mos og blade helt vedligeholdelsesfrie: De kræver hverken beskæring, vanding eller sollys. Akustiske løsninger
inspireret af naturen

Hemmeligheden bag en afbalanceret virksomhedsindretning er ikke kun, hvordan det ser ud og fungerer, men også hvordan akustikken er. Støjforurening på arbejdspladser resulterer i dårlig koncentration, mindre samarbejde, øget stress og ubehag. Løsningen er at reducere denne omgivelsesstøj til gavn for ledelse, medarbejdere og besøgende kunder og klienter. Vores produkter hos Greenmood er specielt designet til at absorbere lyd – på den naturlige måde. Alle produkter er lavet af præserveret mos med akustiske fordele som hovedfokus. 

Akustiske løsninger  inspireret af naturen
Contact us