Orienteret balance

Orienteret balance


En kombination af fylde og tomhed. Tail-konceptet - med sin ene fyldige ring inde i en tom ring overmonteret af en lige linje - skaber indtryk af mobilitet uden kompleksiteten ved at være knyttet til en mobil struktur.

Tail er designet til at hænge fra loftet og kan bruges i forskellige antal og kombinationer til elegant at udfylde et stort tomt rum. Metalstangen giver en følelse af orientering og skaber drama og personlighed til funktionen.


Tilsluttet loftet

Tail kan placeres i forskellige vinkler og højder, så arkitekter og designere kan definere deres egen legende vision. Kablet, der er placeret øverst på cirklerne, understøtter hele vægten, mens det, der er forbundet med halen, definerer vinklen.

Den dobbeltsidede indre cirkel kan fås i en række præserverede planter og farverige mostyper.

Det mosdækkede element hjælper med at absorbere støj og reducerer dermed det samlede lydniveau i et interiør. Det bidrager til en mere fredelig og rolig atmosfære.


Tilsluttet loftet
Dimensioner


Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Forest
Forest
Absorbing ambient noise from above

Absorbing ambient noise from above

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv