Dynamisk let

Dynamisk let

Rings er et visuelt og akustisk element ophængt indenfor. Det er et spil mellem et fyldt element og et hult element - fylde og lethed - begge indrammet inden for den samme ydre kant.

Rings er konstrueret af aluminium og hænger fra loftet og kan placeres over borde eller i store åbne rum, såsom lobbyer. Den kan hænge alene eller som en del af en serie.

Der er en række forskellige variationsmuligheder for Rings design, som giver dig mulighed for at udvikle kontrasterende elementer, når du ophænger en gruppe af Rings.


Forbundet
til loftet

Designet fås i to forskellige størrelser og i en række pulverlakeringer og præserverede planterfyldninger.

Ikke-matchende finishes til metalringene fås også. Rings skaber visuel interesse og akustisk forbedring af ethvert interiør, især når det kombineres med den lignende Tail-model.

De mosdækkede cirkler hjælper med at absorbere omgivelsesstøj og reducerer dermed den samlede lyd af et interiør. Dette bidrager til en mere fredelig og rolig atmosfære.


Forbundet til loftet
Modeller


SMALL

LARGE
Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Forest
Forest
Absorberer omgivelsesstøj ovenfra

Absorberer omgivelsesstøj ovenfra

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv