Pillar


Buede akustiske elementer, der tilføjer ekstra volumen til dine vægge

Beroliger virksomhedsmiljøer

Beroliger virksomhedsmiljøer

Pillar er designet til at give et tredimensionelt naturelement til en indvendig væg. Dækket med mos eller løv skaber de enkle moduler ekstra volumen og interesse for, hvad der ellers kan være en ubeskrevet væg.

Modulerne, der er lavet af pulverlakeret aluminium, kan fastgøres vandret eller lodret for at definere et rum eller som unikke grafiske dekorative mønstre. Et par søjler brugt sammen kan også hjælpe med at definere et bestemt hjørne i et rum.


Tilføjer unikhed til interiør

Pillar er perfekt til virksomhedsmiljøer, hvor der ønskes en mere naturlig og blød atmosfære. De kan bruges i store lobbyer, gange, åbne kontorer, venteværelser og udstillingsområder.

Mosset hjælper med at skabe en glidende overgang mellem modulerne og hjælper også med at reducere omgivende lyde i arbejdsmiljøet takket være dets akustiske egenskaber.

De buede mosdækkede Pillars kan kombineres med Angled Pillar-moduler for at skabe en visuelt tiltalende og interessant væg til velvære. 


Tilføjer unikhed til interiør
DimensionerTilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Når der er behov for en blødere atmosfære

Når der er behov for en blødere atmosfære

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv