De bedste kvaliteter af naturlige barrierer

De bedste kvaliteter af naturlige barrierer

Vores G-Divider er en mosdækket rumdeler stående i en oval metalramme. Den er designet til at fungere som en rumdeler og er ideel til placering i store åbne rum, såsom åbne kontorer, receptioner, konferencelokaler og begivenhedshaller.

Den let buede rektangulære skærm har mos fastgjort på begge sider. Dette gør det muligt for folk foran og bag G-Dividers at drage fordel af deres lydabsorberende egenskaber og æstetiske skønhedManøvrerbar
for den bedste positionering

Rammen og panelet kan let manøvreres fra en position til en anden og skaber en iøjnefaldende naturlig væg, når de placeres sammen med andre lignende skillevægge.

Den fuldt præserverede naturlige mos absorberer omgivelsesstøj og giver en attraktiv naturlig barriere mellem forskellige funktionelle rum.  

.  


Manøvrerbarfor den bedste positionering
DimensionerTilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Forest
Forest
Double-sidedsound absorption

Double-sided
sound absorption

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv