G-Desks


Fritstående skrivebordsopdelere for både akustikken og æstetikken

Inviterer naturen  hen til dit bord

Inviterer naturen
hen til dit bord

G-Desk er en mosdækket fritstående skrivebordsopdeler. Det er designet til at være på enhver type bord og kan bruges i ethvert kommercielt kontormiljø.

G-Desk bringer et strejf af naturen ind i kontormiljøer, som ellers kunne mangle et naturligt præg. Den fuldt præserverede mos dæmper også omgivende støj og fungerer således som en akustisk absorber.


Blød og naturlig
intimitetsbarriere

Skrivebordsopdeleren er rektangulær i form med en buet kant i toppen.

Der er tre forskellige størrelser tilgængelige, herunder små, mellemstore og store. Opdelerens struktur er lavet af aluminium med en pulverlakeret finish.

Begge sider af produktet er dækket med mos, hvilket giver en behagelig grøn udsigt fra alle vinkler og resulterer i et løft af mentalt velvære og arbejdsproduktivitet.


Blød og naturlig intimitetsbarriere
Modeller


SMALL

MEDIUM

LARGE

Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Hjælper med at dæmpe lyde på kontoret

Hjælper med at dæmpe lyde på kontoret

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv