G-Screens


Elegant cirkulære og dobbeltsidet akustiske rumdelere

Naturlige grænser  og accentfunktioner

Naturlige grænser
og accentfunktioner

G-Screen er et cirkulært mosdækket panel fastgjort til en fritstående metalramme, lavet til at blive brugt som en elegant dobbeltsidet akustisk rumdeler.

Den ovale form, der understøtter den cirkulære struktur, gør det muligt for enheden at være placeret væk fra vægge og fungere som en funktionel og attraktiv kant eller accentfunktion i et stort rum.

Panelet leveres med vores standardudvalg af mosmuligheder og pulverlakering.


Beroligende udseende,
beroligende i lyden

Disse skærmenheder kan passe ind i ethvert kommercielt rum, hvor et højt niveau af akustisk absorbans og naturlig æstetik er påkrævet, såsom kontorer, haller, venterum og receptioner.

Den buede ramme og panel giver en dejlig kontrast til de ofte lige linjer og skarpe kanter i et typisk virksomhedsmiljø.

Høje lyde indenfor bliver dæmpet af mosset, som er naturligt lydabsorberende.Beroligende udseende,beroligende i lyden
Modeller


BIG

SMALL

BASE
Tilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Double-sidedsound absorption

Double-sided
sound absorption

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv