Iøjnefaldende designmuligheder

Iøjnefaldende
designmuligheder

Angled Pillars er en serie af tredimensionelle mosdækkede blokke, der kan fastgøres til indvendige vægge.

Blokkene spiller på opfattelser og udsætter besøgende for en naturinspireret optisk illusion. De vinklede søjler tilføjer en tredimensionel dynamik til en indvendig væg, der skaber både visuel interesse og akustisk appel.

Bland vores Angled Pillars-serien med Pillar-serien for at tilføje endnu mere spil i et rum.


Naturlige kompositioner
der spiller på opfattelsen

De mosdækkede blokke er perfekte til store rum, herunder lobbyer, gange, åbne kontorer, venterum, udstillingsområder osv.

De dæmper lyd, inspirerer til afslapning, danner en sømløs naturlig komposition og forbedrer ethvert virksomhedsmiljø.

Den krumme del af blokken er dækket med mos, som er naturligt lydabsorberende. De akustiske egenskaber reducerer lydens skarphed og skaber derved en mere harmonisk atmosfære, der promoverer fokus og ro.


Naturlige kompositioner der spiller på opfattelsen
DimensionerTilpasning

Ramme med pulverlakering

Corten
Corten
Guld
Guld
Mat Sort
Mat Sort
Mat Hvid
Mat Hvid

Fyldninger

Rensdyrmos (Lichen)
Rensdyrmos (Lichen)
Pudemos (Ball Moss)
Pudemos (Ball Moss)
Nyd naturlige  akustiske fordele

Nyd naturlige
akustiske fordele

Når vores mos er placeret i et virksomhedsmiljø, hjælper produkterne med at dæmpe omgivelsesstøj og reducerer den samlede lyd i et interiør til et acceptabelt decibelniveau.

Naturligt præserveret mos har ubestridelige lydreducerende kvaliteter, der blev testet af et certificeret laboratorium i Belgien.


Designer

Alain Gilles
design som et andet liv

Design som sit andet liv. Efter at have studeret Political Sciences og Marketing Management begyndte Alain Gilles at arbejde i den finansielle sektor. Men det var ikke noget for ham. Så takket være støtte fra hans kone, begyndte han i stedet at studere Industrial design i Frankrig. 

Han åbnede sit eget studie i 2007 for at forfølge sine drømme og udvikle sin personlige tilgang til produktdesign, møbeldesign, kunstretning og interiørarkitektur. Han er siden begyndt at samarbejde med flere internationale aktører som Ligne Roset (FR), Qui est Paul ? (FR), O’Sun (BE-HK), Varaschin (IT), Casamania (IT), Deknudt Mirrors (BE), Zee (BE), XL Boom (BE), Designer Box (FR), Verreum (CZ), Evolution (FR) & flere...


Alain Gilles design som et andet liv